Menü
Neszka - kistermelői aszalt-szárított termékek
  • Csipkebogyó
  • csokis
  • 100% garancia
  • málna

Rólunk

 

Ki vagy Mi az a Neszka?


Nos, Neszka én vagyok. :) Grósz Ágnes, azaz Ágneszka, „börzsönyiesen” csak Neszka.

Mikor termékeinknek ezt a nevet adtuk párommal több dologra is szerettünk volna utalni, hogy egy kis sváb faluban élünk Nagybörzsönyben, ahol szeretjük a hagyományokat és a természetet.

Miért pont az aszalás?

Szerettünk volna belevágni valami saját dologba, saját termék készítésébe. Családjaink már gyerekkorunk óta foglalkozik gyümölcs termesztéssel, így adott volt, hogy a megtermelt gyümölcsökből készítsünk valamit, amit még senki a környezetünkben. Így kezdtünk el aszalgatni és szárítgatni a padláson és a kis aszalónkban.

Látva, hogy amit csinálunk az sokaknak tetszik, bele mertünk vágni egy nagyobb fejlesztésbe. Pályázat segítségével kialakítottunk egy kis üzemet és eladó részt házunk használaton kívül álló kamrájából és beszerzésre került egy „nagyobb” aszaló gép is.

Így már több gyümölcsöt tudunk tartósítani és egy modernebb technológiának köszönhetően jobban megőrizzük a gyümölcsök zamatát, valamint egy szép „boltocskában” vásárlóink végig kóstolgathatják termékeinket.

Miért a mi termékünket?

Termékeink alapanyagait családunk termeli meg, így mindig a legjobb érettségű és épp, egészséges gyümölcsök kerülnek aszalásra. Ahol nem használunk tartósítószereket, aromákat, térfogatnövelőket és kéndioxidot, csak magát a gyümölcsöt. 

Termékeinket ajánljuk teának, nassolásra, sütéshez, főzéshez, müzlibe…

Bízunk benne hogy termékeink elnyerik tetszésedet és visszatérőként találkozhatunk, akár csak itt vagy nálunk Nagybörzsönyben.

Válogass kedvedre!

 


Kapcsolat

Tel: +36 30 619 3456

E-mail: neszkatea@gmail.com

Megosztás